Рівненщина: водія,який п’яним спричинив смертельну ДТП на Сарненщині,взяли під варту

Рівненщина: водія,який п’яним спричинив смертельну ДТП на Сарненщині,взяли під варту

22.03.24 08:19 0 76
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури суд обрав запобіжний захід 32-річному жителю Дубровиччини, якого підозрюють в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

У ході розслідування встановлено, що чоловік, 18 березня цього року сів за кермо автомобіля Volkswagen Golf в стані алкогольного сп'яніння. На заокругленій ділянці дороги поблизу села Золоте, Сарненського району, він не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив бокове зіткнення із вантажівкою Mercedes Benz.

На момент ДТП в легковому авто було 4 пасажирів. Після зіткнення із вантажівкою водій продовжив рух, а зупинившись за кілька кілометрів виявилось, що один із пасажирів загинув.

Нетверезого керманича затримали та оголосили про підозру. Згідно з рішенням Рівненського міського суду найближчі 60 діб він проведе під вартою, без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іспанського репортера ...
Наступна новина: МОК опублікував умови ...

КОМЕНТАРІ