ФСБ заявляє,що затримані у зв'язку з терактом під Москвою мали «контакти на українській стороні»

ФСБ заявляє,що затримані у зв'язку з терактом під Москвою мали «контакти на українській стороні»

26.03.24 09:21 0 64
Особи, які брали участь у теракті у «Крокус Сіті Холі», намагалися втекти в Україну, повідомляє 23 березня російська державна агенція ТАСС із посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ.

За інформацією силовиків, учасники теракту «планували перейти російсько-український кордон» та «мали контакти на українській стороні». Сам теракт, за твердженням ФСБ, був ретельно спланований.

Раніше Слідчий комітет РФ повідомив, що «спецслужбами та правоохоронними органами у Брянській області, неподалік кордону з Україною затримано четверо підозрюваних з-поміж осіб, які вчинили теракт у концертній залі «Крокус Сіті Хол».

Загалом у зв?язку з терактом, як розповів російському лідерові Володимиру Путіну директор ФСБ Олександр Бортніков, затримали 11 осіб.

Зранку 23 березня Слідчий комітет Росії повідомив, що, за останніми даними, під час теракту в концертній залі «Крокус Сіті Хол» у Московській області загинули 93 особи. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Число загиблих у теракті під Москвою наближається до 100 – Слідчий комітет РФ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У теракті під Москвою ...

КОМЕНТАРІ