МЗС категорично заперечує причетність України до стрілянини у Красногорську – заява

МЗС категорично заперечує причетність України до стрілянини у Красногорську – заява

26.03.24 11:41 0 97
У Міністерстві закордонних справ «категорично» відкинули звинувачення, які почали лунати від російських офіційних осіб, у начебто «причетності» України до стрілянини в концертній залі «Крокус Сіті Холл» у підмосковному Красногорську 22 березня.

«Вважаємо такі звинувачення спланованою провокацією Кремля з метою подальшого нагнітання антиукраїнської істерії в російському суспільстві, створення умов для посилення мобілізації російських громадян для участі в злочинній агресії проти нашої держави та дискредитації України в очах міжнародної спільноти», – йдеться в офіційній заяві на сайті відомства.

У МЗС України нагадують, що «російський режим має довгу історію кривавих провокацій спецслужб, подібних до теракту на Каширському шосе в 1999 році».

«Для путінської диктатури (президента РФ Володимира Путіна – ред.) не існує червоних ліній. Вона готова вбивати власних громадян заради політичних цілей так само як за час війни проти України вбила тисячі мирних українців в результаті ракетних ударів, артилерійських обстрілів та тортур», – зазначили у відомстві. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Україна не причетна»: представник ОП про стрілянину в концертному залі під Москвою

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ