У Єревані троє озброєних чоловіків напали на відділення поліції – Слідком відкрив справу

У Єревані троє озброєних чоловіків напали на відділення поліції – Слідком відкрив справу

26.03.24 08:38 0 66
Слідчий комітет Вірменії відкрив кримінальне провадження за статтею «теракт» після того, як троє осіб спробували з гранатами проникнути до відділку поліції у столиці Єревані.

За даними поліції, 24 березня близько 17:00 години троє озброєних громадян спробували проникнути в адміністративну будівлю Нор-Норського відділення поліції МВС, використавши гранату, внаслідок чого двоє з них отримали поранення, а третій, який залишався з гранатою біля будівлі, пізніше був затриманий.

«Двоє із прониклих до будівлі осіб із травмами, отриманих через вибух у відділенні поліції, доставлені в медустанову. Інший затриманий на підставі обґрунтованої підозри у скоєнні зазначеного передбачуваного злочину», – заявив прессекретар Слідчого комітету Вірменії Гор Абрамян.

Він також зазначив, що наразі тривають невідкладні слідчі, процесуальні, а також оперативно-розшукові дії для з'ясування обставин інциденту.

«Надалі Слідком Вірменії в рамках дозволеного проінформує громадськість про результати слідства», – додав він. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Дніпрі трьох нападників на громадську активістку засудили до 11 років ув'язнення

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Financial Times: США ...
Наступна новина: Тернопіль: ОСББ ...

КОМЕНТАРІ