У Таджикистані допитують родичів обвинувачених у теракті в Росії

У Таджикистані допитують родичів обвинувачених у теракті в Росії

27.03.24 09:31 0 65
У Таджикистані допитують родичів обвинувачених у справі про теракт у підмосковному «Крокус Сіті», повідомляє 26 березня таджицька служба Радіо Свобода (Радіо Озоді).

Родич підозрюваного Саідакрама Раджабалізода розповів журналістам, що після теракту на допит у Душанбе повезли матір Раджабалізода, його брата, дружину і двох дядьків. Родина живе в місті у Вахдат.

Також журналісти приїхали до будинку іншого обвинуваченого в Гіссарі – Шамсідіна Фарідуна. Один із його родичів, не представившись, повідомив, що «батьків, дружину і тещу Фарідуна також відвезли в Душанбе на допит». У будинку Мухаммадсобіра Файзова в Душанбе журналісти не виявили родичів обвинуваченого.

За даними джерела Радіо Озоді, до Таджикистану для допиту родичів обвинувачених прибула група російських слідчих. Офіційні структури обох країн нічого про це не повідомляли.

МВС Таджикистану поки що не надало інформації про затриманих у Москві громадян республіки, хоча 23 березня своїм повідомленням спростувало причетність трьох підозрюваних, імена яких відразу ж після події згадувалися в російських телеграм-каналах. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ISW проаналізував звинувачення РФ у причетності України до атаки на «Крокус Сіті»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тихановська очікує,що ...
Наступна новина: Кукула: в повітряний ...

КОМЕНТАРІ