У Рівненській області 7 років за ґратами проведе чоловік,який скоїв ряд майнових злочинів

У Рівненській області 7 років за ґратами проведе чоловік,який скоїв ряд майнових злочинів

27.03.24 10:32 0 69
Прокурором Рівненської окружної прокуратури у суді доведено вину 40-річного чоловіка, раніше судимого за майнові злочини. Йому інкримінували крадіжку та грабіж, вчинені в умовах воєнного стану, а також викрадення документів та несанкціоноване втручання в роботу інформаційних систем (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186, ч. 1 ст. 357, ч. 1 ст. 361 КК України).

Вироком Рівненського міського суду зловмисника визнано винним та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Зокрема, доведено, що на початку серпня минулого року обвинувачений, отримавши доступ до мобільного телефону матері свого друга, через інтернет-банк перерахував на власний банківський рахунок понад 7 тис. грн, які належали потерпілій.

Крім того, у жовтні 2023 року в Рівному, цей же чоловік кілька разів ударив в обличчя 70-річного чоловіка та вирвав у нього з рук мобільний телефон.

У суді обвинувачений свою вину визнав у повному обсязі та переконував у щирому каятті.

Наразі вирок суду законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді. До вступу рішення в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Москві до 30 червня ...
Наступна новина: Міноборони: сили ППО ...

КОМЕНТАРІ