Трампу вдалося призупинити конфіскацію своїх активів у справі про шахрайство

Трампу вдалося призупинити конфіскацію своїх активів у справі про шахрайство

27.03.24 13:26 0 201
У понеділок, 25 березня, Дональд Трамп виграв клопотання про призупинення судового рішення у справі про цивільне шахрайство, що зобов'язувало політика внести протягом 10 днів заставу на суму 175 млн доларів. Це забороняє владі штату Нью-Йорк арештувати його активи.

Відомо, що рішення апеляційного суду середньої ланки «відтерміновує виконання судового рішення у справі, в якій було встановлено, що Трамп завищив свої статки, щоб ввести в оману інвесторів та кредиторів».

Водночас це рішення не вказує, «як апеляційний суд може в кінцевому підсумку ухвалити рішення або розглянути справу по суті». Суддям може знадобитися до року або більше, щоб ухвалити рішення щодо цього питання.

«Я з великою повагою ставлюся до рішення апеляційного суду і дуже швидко внесу 175 млн доларів готівкою або облігаціями, або цінними паперами, або чим завгодно», – сказав Трамп журналістам у будівлі суду.

У той самий час, в Офісі генерального прокурора Нью-Йорка Летиції Джеймс, що веде цивільну справу, зазначили, що Трампу «все ще загрожує відповідальність за його приголомшливе шахрайство».

25 березня настав «крайній термін» для винесення рішення щодо 454 млн доларів, які Трамп неспроможний сплатити. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Туск у США: тисячі життів залежать від голосування за допомогу Україні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після атаки під Москвою ...
Наступна новина: СБУ звітує про затримання ...

КОМЕНТАРІ