Переобладнання вантажних авто виконає «Автополімер»

Переобладнання вантажних авто виконає «Автополімер»

01.04.24 21:28 0 118

Якщо вас цікавить переобладнання автомобілів або переробка мікроавтобуса, то без зайвих роздумів звертайтеся до професійних послуг компанії «Автополімер». Завдяки оптимізації виконуваних робіт і наявності інноваційного устаткування наші досвідчені майстри здійснюють процес переобладнання вантажних автомобілів максимально якісно й швидко. Ми завжди радуємо клієнтів лояльністю цінової політики і максимальною відповідністю автотранспортного засобу потребам клієнта.

Переробка мікроавтобусів: не забувайте про процес реєстрації

Якщо для вас є актуальною послуга з переобладнання мікроавтобусів або необхідно замовити переробку вантажівки, то працівники компанії «Автополімер» з готовністю нададуть вам усю необхідну допомогу. Але конструктивні зміни, що вносяться в автотранспортний засіб, обов’язково слід зареєструвати.

Для безпроблемного використання в майбутньому переробленого автомобіля слід діяти за наступною схемою:

  1. До початку переобладнання мікроавтобуса слід уточнити, керуючись технічною експертизою, можливість та законність цієї акції.
  2. Після цього власник транспорту з експертним висновком на руках подає заявку на технагляд ДІБДР. Рішення видається, як правило, у продовж трьох днів.
  3. Далі заявка оформляється фахівцями «Автополімеру». Відмітимо, що загальна вартість переобладнання автомобіля нашою компанією завжди утримується в розумних рамках.
  4. Далі оформляється діагностична карта та здійснюється техогляд.
  5. Власник авто, що замовив переобладнання мікроавтобуса на вантажній, отримує спеціальний протокол, перевірки безпеки, що засвідчують проведення.
  6. Відомство ДІБДР видає власникові автомобіля посвідчення СКТС.
  7. Та нарешті, відмітка, що конкретизує наявність заходів по переобладнанню, вноситься в ПТС інспектором ДІБДР.

Також для отримання нового документу СТС знадобиться сплата держмита.

Заходи з категорії «переобладнання» здійснюються фахівцями «Автополімеру» на базі ескіза, що заздалегідь погоджується з клієнтом. Оптимізація робіт, що стає можливою завдяки наявності інноваційного устаткування, дозволяє суттєво скорочувати термін виконання заходів без збитку для рівня якості. Саме тому за відмінний результат компанія «Автополімер» завжди спокійно ручається.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 5)
Наступна новина: Переваги ID-карти

КОМЕНТАРІ