Комод в Рівному пропонує купити компанія «Меблі-меблі»

Комод в Рівному пропонує купити компанія «Меблі-меблі»

01.04.24 21:49 0 107

Недорогі комоди в Рівному: кращі меблеві вироби від «Меблі-меблі»

Потребуєте додаткового місця для зберігання різних речей? Своїми вигідними послугами пропонує скористатися наш  інтернет-магазин комодів в Рівному, що достатньо давно реалізовує свої товари на базі лояльної цінової політики.

У великому каталозі нашого інтернет майданчику, кількість елементів якого перевищує 50 тисяч, ви завжди знайдете, окрім комодів, повноцінні шафи, меблеві гарнітури і різні модульні вироби, аксесуари для будинку та інші меблі. Відмітимо, що ціни на комоди в Рівному наших клієнтів завжди радують, а якість товарів залишає дуже приємне враження. Кращі виробники меблів, з якими ми співпрацюємо, поставляють в наш інтернет-магазин надійні і довговічні вироби.

Комоди і тумби в Рівному: специфіка матеріалів

Як правило, для виготовлення сучасних комодів виробники використовують наступні матеріали:

  • масив деревний;
  • ЛДСП (ламінована плита з деревної стружки);
  • МДФ (деревно-волокниста плита, що має середній рівень щільності).

Що стосується ЛДСП, то цей матеріал найбільш економічний, але високою популярністю не користується, оскільки комоди і тумби в Рівному, що виготовляються на його основі, можуть виділяти в повітря небезпечний формальдегід. Проте в цілях економії меблеві вироби на його основі можуть бути переважними за деяких умов.

По-перше, безпечними вважаються меблі з маркіровкою Е1, а по-друге, можна не побоюватися за екологічну складову у тому випадку, коли недорогі комоди в Рівному покриті з усіх боків полімерною плівкою. 

За наявності плівки шанси шкідливих складових на попадання в довкілля мінімізуються. Надаючи можливість своїм клієнтам купити комод в інтернет-магазині Рівного «Меблі-меблі», ми завжди піклуємося про комфорт споживачів і їх вигоди. Тому меблеві вироби з деревного масиву і МДФ переважають в нашому каталозі. Що стосується останнього, то його відмінними рисами є особлива міра довговічності і колірна варіативна.

МДФ не деформується, до висихання і вигорання він не схильний.  Зроблений з МДФ рівненський комод, ціна якого інтернет-магазином «Меблі-меблі» утримуються в розумних межах, стійко відноситься і до ушкоджень механічного спектру — сколам і подряпинам. Здійснюючи активну продаж комодів в Рівному, наш інтернет-магазин «Меблі-меблі» постійно думає про споживачів й розширює свій асортимент.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ