Пошукову операцію на місці удару Росії на Львівщині завершили – Козицький

Пошукову операцію на місці удару Росії на Львівщині завершили – Козицький

02.04.24 09:27 0 56
Рятувальники припинили пошукові роботи на місці влучання ракет РФ в об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині припинені, заявив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький 1 квітня.

«Під завалами більше нікого не виявили. Щирі співчуття рідним двох чоловіків, яких ми втратили через черговий терористичний акт poсійських окупаційних військ», – написав голова області.

Читайте також: Міненерго: аварійних відключень світла немає, тривають погодинні обмеження в Харкові

Напередодні увечері під завалами на місці влучання знайшли тіло другого загиблого.

Російські військові зранку 31 березня завдали ракетного удару по об?єкту критичної інфраструктури у Львівській області, була зруйнована адміністративна будівля, виникла пожежа.

У Києві та низці областей ще з вечора 30 березня оголошували повітряну тривогу через загрозу балістики. Вночі у столиці та більшості регіонів ще двічі лунали сирени. Російські ракети долетіли аж до заходу України. Повітряні сили повідомляли про рух ракет напрямку у Львівської та Івано-Франківської областей.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: СБУ: жительці Харкова загрожує довічне ув'язнення за коригування російських ракетних ударів

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Болгарія та Румунія ...
Наступна новина: Російські війська тричі ...

КОМЕНТАРІ