Начальник ТЦК із Рівного після резонансного відео хоче перевестись до бойової частини – ОК «Захід»

Начальник ТЦК із Рівного після резонансного відео хоче перевестись до бойової частини – ОК «Захід»

02.04.24 08:10 0 47
Начальник одного з військкоматів Рівненської області написав рапорт на переведення до однієї з бойових частин після оприлюднення в інтернеті резонансного відео, повідомляє 1 квітня оперативне командування «Захід» Збройних сил України.

«Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом. Обставини встановлення записуючих пристроїв в службовому приміщенні з'ясовуються в межах діяльності відповідних органів», – вказано у повідомленні.

У командуванні зауважили, що не мають претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах його службових обов'язків.

«Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці», – вказало військове керівництво.

Раніше в мережі інтернет було оприлюднене відео з кабінету очільника ТЦК Рівного. На відеозаписі чоловік, схожий на Олександра Ярмошевича, цілується з різними жінками у військовій формі.

Ярмошевич закрив свій профіль у соціальних мережах, але місцеві медіа раніше оприлюднили його коментар щодо ситуації. Він повідомляв, що відео поширили через його принциповість у роботі.

«Був би хабарником, приймав участь у різних схемах, йшов би на повідку «певних посадових осіб», то був би на посаді по 15-20 років, як інші начальники ТЦК», – цитує Ярошевича місцеве видання.

Першим це відео поширив підозрюваний у державній зраді проросійський блогер, який перебуває в Іспанії, Анатолій Шарій.

Наразі невідомо, як матеріал потрапив до Шарія, також правоохоронні органи з'ясовують, хто та з якою метою встановив приховану відеокамеру в кабінеті військового. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Слово працівника ТЦК проти слова «пакованого в бус». Що насправді призвело до провалу мобілізації

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У двох районах Одеси ...
Наступна новина: У РФ вкотре заявили про ...

КОМЕНТАРІ