Восьмеро дітей захисників Тернополя відправилися на відпочинок до острова Гренада,що у Карибському морі

Восьмеро дітей захисників Тернополя відправилися на відпочинок до острова Гренада,що у Карибському морі

02.04.24 09:30 0 43
30 березня восьмеро юних тернополян – діти Героїв та дитина воїна, який отримав інвалідність на війні, – відправилися у чергову подорож на відпочинок до острова Гренада, що знаходиться у Карибському морі.

Діти перебуватимуть на відпочинку впродовж тижня. Поїздка дітей Героїв до Гренади (Карибського басейну) відбувається на запрошення представників міста Сент Джорджес. Організація поїздки та фінансування витрат на транспорт до Варшавського аеропорту здійснювалась Тернопільською міською радою.

«Діти наших Героїв відправилися у чергову подорож до острова Гренада, що знаходиться у Карибському морі. Щиро дякуємо тернополянину Олегу Цимблеру, який долучився до фінансової підтримки! І дякуємо за запрошення сенатору міста Сент Джорджес – Пітеру Девіду. Нехай ця поїздка принесе нашим дітям найкращі враження та емоції! Щасливої вам дороги», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Додамо, Тернопільська міська рада спільно з містами-партнерами та побратимами від початку війни організовує відпочинок дітей Героїв у різні країни та міста. Зокрема, юні тернополяни відвідали Литовську Республіку, Республіку Польщу, Королівство Швецію, США та Закарпаття.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ