У Росії відомо про 551-го постраждалого внаслідок нападу на «Крокус Сіті Хол»

У Росії відомо про 551-го постраждалого внаслідок нападу на «Крокус Сіті Хол»

02.04.24 09:34 0 57
Внаслідок нападу на підмосковний «Крокус Сіті Хол» постраждала 551 особа – про це повідомляє російське державне агентство ТАСС із посиланням на управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Московській області, передає російська служба Радіо Свобода.

Раніше повідомлялося про 382 постраждалих.

Згідно з оновленими даними, станом на 6 ранку за московським часом 30 березня, внаслідок нападу постраждали загалом 695 людей, з яких 144 загинули. Серед загиблих – п'ятеро дітей.

Декілька десятків людей після нападу в «Крокус Сіті Холлі» 22 березня вважаються зниклими безвісти. Слідчий комітет повідомляв, що отримав понад 140 заяв про зникнення людей від родичів чи близьких.

Читайте також: У РФ вкотре заявили про нібито зв?язок нападників на «Крокус Сіті» з Україною

Увечері 22 березня кілька осіб у камуфляжній формі в концертному залі стали стріляти з автоматів та підпалили будівлю. Внаслідок нападу загинули 143 людини.

23 березня Слідчий комітет РФ повідомив, що «спецслужби та правоохоронні органи у Брянській області, неподалік кордону з Україною затримали чотирьох підозрюваних з-поміж осіб, які вчинили теракт у концертній залі «Крокус Сіті Хол».

ФСБ заявила, що нібито особи, які брали участь у теракті, «планували перейти російсько-український кордон» та «мали контакти на українській стороні». Згодом цю версію підтримав і президент РФ Володимир Путін.

Читайте також: «Найбільше вікно для терору»: Зеленський щодо «звинувачення» Путіна про «Крокус Сіті Хол»

У Міністерстві закордонних справ «категорично» відкинули звинувачення від російських офіційних осіб у начебто «причетності» України.

Слідчий комітет Росії 28 березня заявив, що слідство виявило зв?язок підозрюваних у теракті в підмосковному концертному залі «Крокус Сіті Хол» із «українськими націоналістами».

За числом жертв (143) напад на «Крокус Сіті Хол» є одним із найбільших терактів в історії Росії, більше жертв було лише при нападі на школу в Беслані у 2004 році. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Буданов стверджує, що Росія знала про підготовку нападу в Підмосков'ї «мінімум з 15 лютого»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: СБУ: жительці Харкова ...

КОМЕНТАРІ