Російські атаки на південь України: Сили оборони звітують про збиття двох дронів і ракети Х-59

Російські атаки на південь України: Сили оборони звітують про збиття двох дронів і ракети Х-59

02.04.24 08:41 0 41
Російські війська продовжують обстрілювати Херсонську та Миколаївську області протягом дня, заявили Сили оборони півдня України 30 березня.

«Повітряні тривоги на півдні лунають з інтервалом у 5-15 хвилин протяжністю від години до 2,5», – повідомляють військові.

Зокрема, у Херсонській області російська балістична ракета, ймовірно, «Іскандер-М», вдарила по відкритій території. Крім того, ракета тактичної авіації поцілила в законсервовану будівлю на Миколаївщині.

За даними військових, внаслідок російської атаки люди не постраждали. Крім того, сили протиповітряної оборони збили керовану авіаційну ракету Х–59.

Читайте також: «Розвідка перед ракетними обстрілами»: Гуменюк щодо підготовки Росії до нічної атаки

«Крім керованої авіаційної ракети, протягом дня захисники неба на півдні збили два безпілотники – розвідувальний SuperCam і ударний «Ланцет», – йдеться у зведенні.

Командування просить громадян перебувати в укриттях при попередженні про небезпеку.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сили РФ обстріляли Красногорівку на Донеччині, двоє загиблих – влада

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Число загиблих у теракті ...

КОМЕНТАРІ