Німеччина затримала судно з російським ураном для США

Німеччина затримала судно з російським ураном для США

03.04.24 11:48 0 54
Митниця в Німеччині затримала судно «Атлантик Навігатор 2» із російськими деревиною та збагаченим ураном на борту. Вантаж призначався для США. Судно під прапором Маршаллових островів зробило в порту Ростока вимушену зупинку, пише газета Ostsee Zeitung.

Портово-судноплавне відомство Ростока повідомило виданню, що митниця розпорядилася затримати судно через те, що на борту перебувають товари, які перебувають під санкціями Євросоюзу. Загальна вартість вантажу складає близько 40 мільйонів євро.

193-метрове судно було змушене зайти в гавань Ростока 4 березня через технічні проблеми з гвинтом. Шкоди було завдано, мабуть, під час проходження через вкриту льодом акваторію. Під час перебування в порту митниця звернула увагу на вантаж. Його мали перевірити, як усі товари, які потрапляють до Євросоюзу.

Німеччина щодо «Атлантик Навігатор 2» та його вантажу проводить розслідування. До закінчення слідчих дій суховантаж не має права залишати порт. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США пропонують Ірану не постачати РФ дрони в обмін на пом?якшення санкцій – FT

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Антикремлівські хакери ...

КОМЕНТАРІ