У Москві в поліції помер чеченець,затриманий після теракту в «Крокус Сіті Холі»

У Москві в поліції помер чеченець,затриманий після теракту в «Крокус Сіті Холі»

03.04.24 13:23 0 102
Видання «Агентство.Новости» повідомило про смерть у московській поліції уродженця Чечні Асхаба Успанова. Як розповіла «Агентству» мати Успанова, її сина затримали в ніч із 22 на 23 березня, після теракту в «Крокус Сіті Холлі», про це він встиг повідомити родичам. Коли за дві години дружина Успанова приїхала до відділу поліції, їй розповіли, що її чоловік мертвий.

На думку чеченського каналу 1ADAT, який першим розповів про справу Успанова, він помер від тортур. Канал стверджує, що у Успанова були зламані ребра та хребет, на його тілі сліди задушення та синці.

На 1ADAT опубліковано відео з моргу, де показане тіло Успанова зі слідами насильства. Автор ролика стверджує, що в поліції інсценували самогубство Успанова, щоб приховати злочин. Мати загиблого заявила «Агентству», що її син не вчинив би суїцид, оскільки був мусульманином, а самогубство засуджується ісламом. Також родина Успанова категорично заперечує можливість його причетності до теракту. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Понад половина росіян вірить, що до теракту в «Крокус Сіті Холі» причетна Україна – FT

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У РФ призначили ...
Наступна новина: Ще четверо тернопільських ...

КОМЕНТАРІ