Трамп заявив,що зупиняє свою передвиборчу кампанію. Це виявилося жартом

Трамп заявив,що зупиняє свою передвиборчу кампанію. Це виявилося жартом

03.04.24 14:15 0 125
Експрезидент США Дональд Трамп 1 квітня надіслав своїм прихильникам повідомлення, в якому оголосив, що він зупиняє свою передвиборчу кампанію, але це виявилося першоквітневим жартом і акцією зі збору коштів.

Колишній президент-республіканець, який, ймовірно, змагатиметься на президентських виборах у листопаді зі своїм суперником від Демократичної партії Джо Байденом, надіслав прихильникам повідомлення електронною поштою: «Я зупиняю свою кампанію» із посиланням. Натиснувши на це посилання, користувачі переходили на сайт із запрошенням пожертвувати гроші на його кампанію.

«Невже ви думали, що я зупиню свою кампанію? З Днем сміху!» – написав Трамп.

Вибори президента США заплановані на 5 листопада. Традиційно основна боротьба за посаду під час голосування відбувається між кандидатами двох найбільших партій країни: Демократичної та Республіканської. Вони, як очікується, номінують Байдена і Трампа.

Окрім Байдена і Трампа, про свою участь у виборах заявили племінник 35-го президента США Роберт Френсіс Кеннеді-молодший, кандидат від партії зелених Джилл Стайн, філософ Корнелл Вест. Свого кандидата висуне Лібертаріанська партія. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кримінальний суд над Трампом у Нью-Йорку призначений на 15 квітня

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російські обстріли ...
Наступна новина: Атака дронів у російському ...

КОМЕНТАРІ