Семеро ветеранів зможуть отримати компенсацію витрат для створення та розвиток власного бізнесу у Тернополі

Семеро ветеранів зможуть отримати компенсацію витрат для створення та розвиток власного бізнесу у Тернополі

06.04.24 08:04 0 39
Тернопільська міська рада реалізує програму підтримки ветеранів для створення власного бізнесу.

Так, 2 квітня на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення «Про компенсацію витрат на реалізацію проектів, спрямованих на створення (розвиток) власного бізнесу», яким затверджено реєстр суб’єктів господарювання, що мають право на таку компенсацію.

За результатами розгляду проєктів на комісії до реєстру увійшли шестеро ветеранів війни та дружина ветерана війни. З яких – чотири чинних фізичних особи-підприємця та троє, які лише планують відрити свій бізнес. Ветерани, які включені до реєстру планують розвивати бізнес у сферах: торгівля, виробництво сувенірної продукції, надання послуг з харчування, виробництво товарів подвійного призначення. Загалом спільно ветерани створять щонайменше 10 нових робочих місць.

Загальна сума компенсацій на підтримку ветеранського бізнесу складає 915, 5 тис. грн. Максимальна сума компенсації, яку може отримати ветеран на власний бізнес – 150 тис. грн, мінімальна – 99 000 грн. Кошти в основному будуть спрямовані на придбання обладнання та комплектуючих.

Компенсацію витрат ветерани отримають після надання ними підтвердження фактичних витрат на реалізацію проектів та виконання усіх вимог, не пізніше 01 грудня 2024 року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Латвія «зовсім скоро» ...

КОМЕНТАРІ