Федоров: через російські обстріли Оріхова за добу поранена людина

Федоров: через російські обстріли Оріхова за добу поранена людина

06.04.24 12:03 0 50
Російська армія завдала 401 удар по 10 населених пунктах Запорізької області за попередню добу, повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров вранці 5 квітня.

«Одну людину травмовано внаслідок ворожого артилерійського обстрілу міста Оріхів», – заявив він.

За даними голови області, російські війська запустили 96 дронів по населених пунктах Запоріжжя, завдали 16 реактивних систем залпового вогню, а також 286 артилерійських ударів.

«Надійшло 19 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури», – додав Федоров.

Читайте також: ОВА: через авіаудари РФ по Нью-Йорку на Донеччині двоє загиблих, ще одна людина поранена

Голова Дніпропетровщини Сергій Лисак повідомив, що над областю вночі збили два безпілотники – над Павлоградським та Нікопольським районами.

«Під ударом була Марганецька громада на Нікопольщині. Туди прилетіло з півдесятка снарядів. Загиблих та постраждалих немає. Вранці агресор двічі вдарив по Нікополю БпЛА. Наслідки уточнюються», – написав він у своєму телеграмі.

Напередодні стало відомо про загибель двох людей і одного пораненого на Донеччині, також у Харківській області загинув фермер, ще дві людини госпіталізовані.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ВООЗ зафіксувала понад 1 600 атак на медичну систему України від лютого 2022 року

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура: чоловіка ...
Наступна новина: Макрон «не сумнівається»,що ...

КОМЕНТАРІ