Сутички між бойовиками і силами безпеки в Ірані: щонайменше 29 людей загинули

Сутички між бойовиками і силами безпеки в Ірані: щонайменше 29 людей загинули

06.04.24 10:02 0 45
Понад два десятки представників іранських урядових сил і бойовиків з угруповання «Джейш аль-Адль», яке Іран і кілька західних країн, включаючи США, визнали терористичною організацією, загинули під час сутичок на південному сході країни в результаті спалаху насильства у провінції Систан-Белуджистан.

Представники правоохоронних органів повідомили місцевим ЗМІ, що сутички тривали майже 14 годин, у результаті чого в містах Раск, Сарбаз і Чабахар загинули 11 військовослужбовців урядових військ і 18 бойовиків. Заступник міністра безпеки країни підтвердив загибель і поранення співробітників служб безпеки і сказав, що кількість загиблих потенційно може зрости з обох сторін.

Аліреза Далірі, заступник начальника правоохоронних органів у Систані-Белуджистані, заявив, що бойовики також намагалися захопити заручників, але це закінчилося тим, що «всіх» нападників убили. Незрозуміло, чи входили ці жертви до числа загиблих, які назвали правоохоронці. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Високі ставки для Китаю на тлі напруженості між Іраном і Пакистаном

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ