«Смерть убивці Путіну» – в Петербурзі заарештували дисидента Олександра Скобова

«Смерть убивці Путіну» – в Петербурзі заарештували дисидента Олександра Скобова

06.04.24 09:03 0 54
Калінінський районний суд російського міста Санкт-Петербурга відправив до СІЗО до 1 червня публіциста, колишнього радянського політв?язня Олександра Скобова, повідомила 4 квітня «Медіазона». Засідання суду було закритим.

Скобова звинувачують у виправданні тероризму через пост про підрив Кримського мосту. 66-річного чоловіка затримали пізно увечері 2 квітня вдома у правозахисника Юлія Рибакова.

Як пише «Медіазона», у залі суду Олександр Скобов одразу вигукнув: «Слава Україні, смерть убивці Путіну. Я не бачу сенсу брати участь у цьому балагані, і єдина причина участі в цьому суді – плюнути в обличчя суду».

Адвокат Вероніка Карагодіна наполягала на тому, щоб суд обрав Скобову запобіжний захід, не пов?язаний із арештом. Вона просила долучити медичні документи, які підтверджують, що у її підзахисного діагностовано цукровий діабет, гепатит С, бронхіальну астму та глаукому. Захисниця також зазначала, що на утриманні Скобова перебуває 90-річна мати. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: РФ: дисидента Скобова звинувачують у виправданні тероризму – за пост про Керченський міст

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Пів мільйона нам не ...
Наступна новина: Від початку року в РФ до ...

КОМЕНТАРІ