Синєгубов: троє з постраждалих через удар РФ по Харкову – у важкому стані

Синєгубов: троє з постраждалих через удар РФ по Харкову – у важкому стані

06.04.24 13:23 0 78
Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив стан постраждалих через російську атаку безпілотниками по обласному центру вночі проти 4 квітня.

За його даними, російська армія випустила по місту 15 безпілотників, з яких частину збили сили протиповітряної оборони.

«Влучання зафіксовані в Новобаварському районі, Слобідському, Салтівському районах міста. Загинули чотири людини. 12 зазнали травм різного ступеня: троє у важкому стані, п'ятеро середніх, інші легкі», – наисав він у своєму телеграм-каналі.

Крім того, Синєгубов повідомив про обстріли інших населених пунктів області напередодні та вранці в четвер.

Читайте також: Окрім Харкова, сили РФ вночі завдали ударів ще по двох містах області – поліція

Зокрема, увечері 3 квітня російська армія випустила ракету Х-59МК-1 по місту Мерефа. Окрім постраждалої жінки, про яку повідомлялося раніше, 55-річний чоловік зазнав вибухової травми.

Близько 1:00 4 квітня російські війська «шахедами» атакували Харків. Повідомлялось про удари по приватних, так і багатоквартирних житлових будинках. За останніми даними місцевої влади, загинули четверо людей, серед них є троє рятувальників, які прибули за викликом на одну із адрес і зазнали повторного удару дронами. Також постраждали 12 людей, серед яких виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони, зокрема, Харківщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: На Харківщині через російський обстріл поранений цивільний житель – поліція

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У парламенті Італії ...
Наступна новина: Українці переважно ...

КОМЕНТАРІ