ЗМІ: голосування в Палаті представників США щодо допомоги Україні навряд відбудеться раніше середини квітня

ЗМІ: голосування в Палаті представників США щодо допомоги Україні навряд відбудеться раніше середини квітня

06.04.24 08:10 0 44
Голосування в Палаті представників США щодо допомоги Україні навряд чи відбудеться щонайменше до середини квітня, а, можливо, пізніше, оскільки спікер Майк Джонсон все ще шукає шляхи пом'якшення опозиції з боку республіканців, повідомляє видання Bloomberg з посиланням на представників керівництва партії.

За даними видання, команда Джонсона не поділилася детальним планом щодо пакету допомоги з республіканськими законодавцями і, схоже, не визначилася з тим, на яких поступках він наполягатиме від адміністрації Байдена, що ускладнює для нього завдання зібрати підтримку вчасно до голосування наступного тижня, кажуть партійні чиновники.

Речник Джонсона Тейлор Хоулсі заявив, що обіцянка спікера про швидкі дії не мала на меті встановити конкретний термін, і що Джонсон «вислуховує думки членів партії» щодо плану. Хоулсі відмовився надавати подальшу інформацію про консультації спікера.

Однак, як пише Bloomberg, два представники республіканського керівництва заявили, що все ще існує логістична можливість того, що Джонсон може схвалити рішення щодо плану допомоги протягом вихідних і прискорити схвалення закону наступного тижня. Але такий прискорений графік може призвести до провалу законопроєкту, а також до подальшого протистояння з прихильниками жорсткої лінії Республіканської партії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Пакет американської допомоги Україні: у США аналізують запропоновані Джонсоном «новації»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 років ув’язнення з ...
Наступна новина: Два зенітно-пошукових ...

КОМЕНТАРІ