Міненерго: троє енергетиків зазнали поранень через російський обстріл Донеччини

Міненерго: троє енергетиків зазнали поранень через російський обстріл Донеччини

06.04.24 11:32 0 52
Внаслідок негоди наразі знеструмлені 337 населених пунктів у семи областях, повідомляє Міністерство енергетики 3 квітня.

У Харкові напередодні застосовувалися графіки погодинних відключень, без світла лишалися близько 230 тисяч споживачів.

«Також графіки застосовуються зранку – відключено 115 тисяч абонентів. В інших областях країни обмежень споживачів не планується», – додає міністерство.

Водночас дефіциту електроенергії не передбачається – за зведенням Міненерго, енергосистема працює стабільно та збалансовано.

Читайте також: У Міненерго розповіли про наслідки нічної атаки РФ

Відомство повідомляє про поранених через обстріли енергетиків напередодні:

«Учора ввечері на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу було поранено трьох працівників ПАТ «Донбасенерго». Їх доставлено до лікарні, надається допомога».

За даними міністерства, у Донецькій області була знеструмлена повітряна лінія 110 кіловат, у районі тривають бойові дії.

Останнім часом Росія посилила атаки енергетичної інфраструктури України. 22 березня під час масштабної атаки на українську енергетику за останній час РФ завдала удару по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. У компанії «Укргідроенерго» повідомили про серйозні пошкодження. Згодом цілями російських атак були Канівська та Дністровська ГЕС. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Залякати населення»: у РНБО розповіли про мету масованих ударів РФ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США запровадили санкції ...
Наступна новина: WP: Вашингтон вказував ...

КОМЕНТАРІ