В Тернополі сергій Надал вручив грошові сертифікати переможцям Конкурсу інноваційних проектів у сфері національної безпеки

В Тернополі сергій Надал вручив грошові сертифікати переможцям Конкурсу інноваційних проектів у сфері національної безпеки

07.04.24 10:01 0 96
5 квітня міський голова Сергій Надал вручив грошові сертифікати переможцям Конкурсу інноваційних проектів у сфері національної безпеки, який проводився за ініціативи Тернопільської міської ради.

«Війна, на жаль, стає дедалі більш технологічною та затягується. Ми розуміємо, що потрібно допомагати захисникам новим якісним обладнанням, аби зберегти життя людей та наблизити перемогу. Ми дякуємо за те, що ви взяли участь у конкурсі. Адже продукція та техніка, яку ви виготовляєте є надзвичайно потрібною військовим, – зазначає Сергій Надал. – Ми отримали чимало звернень від військових частин про потребу у такому обладнанні. Обираючи переможців, враховували думки саме військових, які використовують це обладнання безпосередньо чи будуть використовувати. Тому бажаємо, щоб ті проєкти, які ви започатковуєте були успішними та працювали на постійній основі».

Загалом на конкурс було подано шість проєктів, за результатами оцінки яких п’ять з них стали переможцями. Відповідно до положення про конкурс, переможці отримали грошові сертифікати на розробку інноваційного обладнання, зокрема:

* ТОВ «Роботизовані комплекси»;

* Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка;

* ТОВ «УП-ІННОВАЦІЇ (подали три проєкти).

За результатами реалізації проєктів наші захисники на передовій отримають 64 одиниці інноваційної продукції у сфері національної безпеки.

Додамо, відповідний Конкурс проводився з метою стимулювання інноваційного підприємництва для швидкого та ефективного впровадження передових технологій і розробок за всіма напрямами національної безпеки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ