Російські військові затримали у Вірменії росіянина,який відмовився йти до армії РФ

Російські військові затримали у Вірменії росіянина,який відмовився йти до армії РФ

10.04.24 14:20 0 88
Співробітники російської військової поліції затримали у Вірменії громадянина РФ Анатолія Щетіна (за іншою інформацією – Щетиніна), якого розшукували в Росії за відмову від військової служби, повідомили правозахисники з Ванадзорського відділення Гельсінської громадянської асамблеї.

За даними вірменських правозахисників, Щетіна утримують на території 102-ї російської військової бази в місті Гюмрі та готуються відправити до Росії.

Голова Ванадзорського відділення Гельсінської громадянської асамблеї Артур Сакунц розповів виданню «Важные истории», що правозахисникам поки що не відомо, за яких обставин затримали росіянина.

Як правозахисники дізналися про затримання, не повідомляється. При цьому вони наголошують, що викрадення Щетіна порушує закони Вірменії. Правозахисники просять Генеральну прокуратуру та МВС Вірменії запобігти вивезенню росіянина з Вірменії, звільнити його, а також притягнути до відповідальності тих, хто його незаконно затримав. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Російська військова база у Вірменії в центрі геополітичної бурі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ