Росія: у Владивостоку загорілося судно «Катерина Велика». Повідомляють про загиблого

Росія: у Владивостоку загорілося судно «Катерина Велика». Повідомляють про загиблого

10.04.24 12:20 0 44
У російському Владивостоку в центрі судноремонту «Дальзавод» у ніч на 8 квітня сталася пожежа на багатофункціональному судні постачання посиленого льодового класу «Катерина Велика». Одна людина загинула, трьох госпіталізували, повідомила Далекосхідна транспортна прокуратура РФ.

За даними регіонального управління МНС Росії, на судні внаслідок пожежі пошкоджене технологічне приміщення на площі близько 50 квадратних метрів.

Причину пожежі не повідомляють.

Як повідомляє російська служба Радіо Свобода, судна типу «Катерина Велика» призначені для необмеженого району плавання, зокрема у складних кліматичних умовах. Вони можуть долати арктичні льоди завтовшки до півтора метра. Використовуються для перевезення вантажів до морських об'єктів, криголамних операцій, контролю льодової обстановки, порятунку, супроводу, пожежогасіння, буксирування великих об'єктів, перевезення контейнерів на головній палубі.

Перше судно постачання посиленого льодового класу «Катерина Велика» було спущене на воду в грудні 2020 року. Це одне з чотирьох суден, побудованих для компанії «Роснефть». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Успішні удари України по ЧФ змусили Росію забрати найцінніші активи флоту з Криму – оцінки на Заході

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі понад 170 ...

КОМЕНТАРІ