В Тернополі міський голова Сергій Надал відвідав військових на фронті

В Тернополі міський голова Сергій Надал відвідав військових на фронті

10.04.24 13:13 0 51
Разом з волонтерами центру «Допомога армії від Тернополя» на передовій наших захисників відвівав і міський голова Сергій Надал та передав для військових необхідну техніку й обладнання.

Так, одному з тернопільських стрілецьких батальйонів передано квадрокоптери: DJI Mavic 3T (3 шт.) та DJI Mavic 3 (3 шт.), а також – маскувальні сітки та домашні смаколики.

Окрім того, для нашої артбригади передано вантажний мікроавтобус, маскувальні сітки, тактичне взуття, вареники та інші смаколики.

«Цього разу ми спільно з заступниками придбали за власні кошти бус для виконання різних завдань. Також привезли хлопцям продукти, засоби гігієни та багато інших потрібних речей, – зазначив Сергій Надал. – Щиро дякую спільноті волонтерів «Бункер-С» за домашні, власноруч та з великою любов?ю, зліплені вареники. Дякуємо вчителям та учням Тернопільської загальноосвітньої школи №11, а саме батальйону «Павучки» за плетені маскувальні сітки. Пишаємося активною молоддю нашого міста. Слава Збройним силам України та слава Україні».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: в Орську,який ...
Наступна новина: Удар по Харкову: відомо про ...

КОМЕНТАРІ