ЗМІ: загроза усунення спікера Джонсона занепокоїла республіканців у Сенаті

ЗМІ: загроза усунення спікера Джонсона занепокоїла республіканців у Сенаті

15.04.24 09:57 0 109
Республіканці в Сенаті стурбовані і розчаровані можливістю того, що консерватори Палати представників змістять другого спікера за шість місяців, застерігають їх за будь-яку ціну уникнути цього, пише видання The Hill.

За даними видання, вони занепокоєні тим, що чим ближче спікер Майк Джонсон до того, щоб поставити на голосування законопроєкт щодо допомоги Україні, тим більше зростає ймовірність того, що Марджорі Тейлор Грін (республіканка) спробує провести голосування щодо своєї заяви про відставку – той самий механізм, який був використаний для усунення попереднього спікера Кевіна Маккарті.

«Я просто не знаю, чому хтось інший повинен виконувати цю роботу. Якщо Майк Джонсон виявляється неадекватним, я не знаю нікого іншого, хто б навіть спробував це зробити. У нього найкращі дипломатичні навички, він досить консервативний. Але тягар управління дуже реальний, і я просто не знаю, чому хтось хоче взяти на себе цей тягар на короткий термін», – сказав сенатор-республіканець Кевін Крамер. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фахівці розповіли, як російська дезінформація про Україну просочується в політику США

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ