На тлі загроз з боку Ірану Ізраїль посилює готовність військ,скасовує шкільні екскурсії

На тлі загроз з боку Ірану Ізраїль посилює готовність військ,скасовує шкільні екскурсії

15.04.24 10:29 0 41
Ізраїль скасував 13 квітня шкільні екскурсії та інші молодіжні заходи, заплановані на найближчі дні, початок свята Песах, і привів збройні сили в повну бойову готовність через можливу атаку з боку Ірану.

Оголошуючи про ці заходи під час телевізійного брифінгу, головний військовий речник Даніель Хагарі сказав, що десятки бойових літаків перебувають у повітрі в рамках стану готовності.

Як уточнює видання Times of Israel, забороняють освітні заходи по всій країні і обмежують збори до 1 000 осіб. У деяких районах, наприклад, поблизу кордонів Гази та Лівану, вже існують більш суворі обмеження на проведення зібрань. Обмеження діятимуть до 23:00 понеділка, 15 квітня.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в уряді США повідомили, що Іран може завдати масованого ракетного удару по Ізраїлю в найближчу добу. За цими даними, атака буде спрямована на військові цілі в Ізраїлі і в ній можуть бути задіяні понад 100 безпілотників та десятки ракет.

Можлива атака стане відповіддю на удар Ізраїлю по посольству Ірану 1 квітня, коли загинули семеро членів Корпусу вартових ісламської революції (КСІР), включаючи високопоставлених офіцерів.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ФБР: у США є небезпека ...
Наступна новина: 12 квітня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ