«Для російських олігархів усе легко вирішується грошима» – Навальна про санкції ЄС проти Фрідмана та Авена

«Для російських олігархів усе легко вирішується грошима» – Навальна про санкції ЄС проти Фрідмана та Авена

15.04.24 08:16 0 48
Удова російського опозиціонера Олексія Навального Юлія Навальна розкритикувала владу Євросоюзу після того, як суд ЄС скасував санкції, накладені на російських олігархів Михайла Фрідмана та Петра Авена через повномасштабне вторгнення військ РФ в Україну.

«Хочеться запитати у європейських політиків: «А що змінилося з того часу, як ви російських олігархів під санкції внесли?» – написала Навальна у мережі Х удень 10 квітня.

«Ані Фрідман, ані Авен не зробили ніяких заяв проти війни, ніяких спроб покласти їй кінець – вони просто найняли дуже дорогих адвокатів і знайшли добрих лобістів. Антивоєнно налаштовані росіяни в Європі стикаються з багатьма проблемами, але для російських олігархів усе легко вирішується грошима», – відзначила опозиціонерка.

За словами Навальної, до третього року війни в Україні «не з?явилося ані конкретного механізму запровадження санкцій, ані виходу з-під них». Вона вважає, що рішення ухвалюються за принципом «хто до кого першим добіжить».

Юлія Навальна назвала «шкідливим» рішення зняти санкції з Фрідмана та Авена. «Воно тільки послабить антивоєнний рух і допоможе Путіну довше залишатися при владі», – сказала вона. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Суд ЄС розпорядився зняти санкції з російських олігархів Авена і Фрідмана

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ