Сили ППО збили російську ракету над Дніпропетровщиною,постраждала жінка

Сили ППО збили російську ракету над Дніпропетровщиною,постраждала жінка

15.04.24 08:19 0 39
Російська армія випустила ракету по Дніпропетровській області, повідомив голова обласної адміністрації Сергій Лисак 12 квітня. Він пояснив вибух у Криворізькому районі роботою протиповітряної оборони.

«Вартові неба з ПвК «Схід» збили ворожу ракету. Через падіння уламків сталася пожежа, пошкоджений дах приватного будинка», – написав він у своєму телеграмі.

Лисак додав, що через падіння уламків постраждала 28-річна жінка, яка зазнала поранення кисті. Її стан задовільний, вона лікуватиметься вдома.

Повітряне командування «Схід» також заявило, що його підрозділ знищив керовану авіаційну ракету Х-59 над Криворізьким районом.

Читайте також: «Досягти тотального блекауту ворог не зміг» – Галущенко після серії російських атак

Згодом Лисак уточнив, що уламки ракети пошкодили 15 приватних будинків, автомобіль і електромережу на Криворіжжі.

Крім того, російські війська сім разів ударили по Нікополю ударними дронами, а також обстрілювали з важкої артилерії. У місті пошкоджені двоповерхівка, приватні будинки, магазини, господарські споруди, релігійна установа, об'єкти інфраструктури, бібліотека та офісна будівля.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Повітряні сили: вночі збили 16 запущених РФ дронів

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ