США: у Нью-Йорку починається суд у справі проти Трампа щодо ймовірних виплат Стормі Деніелс

США: у Нью-Йорку починається суд у справі проти Трампа щодо ймовірних виплат Стормі Деніелс

16.04.24 08:25 0 52
Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп 15 квітня постане перед судом у справі про ймовірні незаконні виплати акторці фільмів для дорослих Стормі Деніелс у 2016 році. Це стане першим в історії подібним випадком суду над експрезидентом США в кримінальній справі.

Протягом місяців, Трамп і його команда адвокатів намагалися відтермінувати початок розгляду справи, однак суддя відмовив їм у цьому.

Починаючи з понеділка, 15 квітня, Трамп повинен буде відвідувати засідання суду на Мангеттені в справі, яка триватиме щонайменше шість тижнів, адже закони штату Нью-Йорк вимагають його особистої присутності протягом усього судового процесу. Це завадить його участі у президентській передвиборчій кампанії у цей час, нагадує видання The Hill.

Суд у понеділок розпочнеться з ймовірно тривалого і суперечливого процесу відбору 12 присяжних та їхніх заступників, які врешті-решт повинні будуть винести рішення у справі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Трамп щодо допомоги Україні: «треба надати її у вигляді кредиту, а не подарунка»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ