Громадянам Таджикистану відмовляють у в’їзді до Грузії. Влада ситуацію не коментує

Громадянам Таджикистану відмовляють у в’їзді до Грузії. Влада ситуацію не коментує

17.04.24 13:46 0 45
Громадянам Таджикистану з кінця березня відмовляють у в'їзді до Грузії. Про такі випадки повідомляє таджицька служба Радіо Свобода (Радіо Озоді).

Журналіст Анушервон Аріпов 26 березня розповів, що він і ще кілька таджикистанців не змогли в'їхати до Грузії. «Я був із сім'єю – дружиною і двома маленькими дітьми. Ми планували в'їхати до Грузії з метою туризму, але на прикордонному переході «Міжнародний автомобільний пункт пропуску Даріалі» нас не пропустили, довелося повернутися до Владикавказу», – повідомив він. Разом із ним до Грузії не пустили ще вісьмох громадян Таджикистану.

14 квітня редакція отримала відео, на якому понад десять таджикистанців скаржаться на відмову у в'їзді до Грузії. «Я приїхав до Грузії, щоб подати документи до посольства. Я показав весь пакет документів, але мене не пустили», – розповів один із чоловіків на відео. Грузинський прикордонник на запитання громадян Таджикистану щодо причин відмови коротко відповів: «Без коментарів». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: WP: Вашингтон вказував Росії на «Крокус» як можливе місце нападу за два тижні до нього

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ