Міський голова Сергій Надал вручив рідним полеглих Героїв відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя»

Міський голова Сергій Надал вручив рідним полеглих Героїв відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя»

17.04.24 14:58 0 78
15 квітня в Українському Домі міський голова Сергій Надал вручив рідним полеглих тернопільських Героїв, які віддали своє життя у російсько-українській війні, відзнаки Тернопільської міської ради «Почесний громадянин міста Тернополя».

«Вже десятий рік поспіль українці борються, воюють зі зброєю в руках для збереження нашої державності. Гинуть найкращі сини українського народу. Вони ціною свого життя зупинили російську навалу, завдяки чому ми вистояли. Їхні імена вже назавжди вписані в історію нашого міста і країни. Впевнений, що їхні побратими помстяться за них, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Завдання громади зробити усе, щоб максимально допомогти їхнім родинам. Дякуємо нашим Збройним силам, нашим воїнам, що боронять українську державу, нищать окупанта і дають нам можливість у тиловому Тернополі проводити подібні заходи. Бажаю усім якнайшвидшої перемоги та миру на нашій землі. Вічна пам'ять! Слава усім загиблим воїнам! Слава Україні».

Посмертно присвоєно звання за вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України «Почесний громадянин міста Тернополя» та вручено відзнаки рідним загиблих Героїв:

* ЗОЗУЛЯ Руслан Леонідович, старший стрілець-оператор;

* МІЗЕРНИЙ Василь Петрович, стрілець-помічник гранатометника;

* САБІРОВ Марат Ільшатович, капітан;

* ФЕДОРЧАК Ігор Вікторович, старший солдат;

* ЧОРНИЙ Андрій Зіновійович, навідник;

* ШВАК Володимир Романович, солдат.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Продовжуються поточні ...

КОМЕНТАРІ