У Рівненській області Андрій Рудницький провів робочу зустріч із силовиками,представниками влади та підприємцями у Вараші

У Рівненській області Андрій Рудницький провів робочу зустріч із силовиками,представниками влади та підприємцями у Вараші

19.04.24 15:00 0 84
В умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України особливо актуальним постає питання забезпечення правопорядку на місцевому рівні та пов'язаного з ним гарантування додержання прав суб'єктів господарювання.

Тому очільник обласної прокуратури Андрій Рудницький провів робочу зустріч керівників правоохоронних та інших державних органів обласного рівня та Вараського району в місті Вараші. До неї долучились начальник ОВА Олександр Коваль, а також керівники СБУ, ГУНП і УСР в області та очільники органів місцевого самоврядування разом з найбільшими платниками податків району.

В ході зустрічі учасники обговорили причини та умови порушень у бюджетній сфері, захист прав неповнолітніх, протидію кримінальним правопорушенням у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Крім того, підняли питання раціонального використання лісових ресурсів та необхідність попередження домашнього насильства. Окремо акцентували на захисті прав суб'єктів господарської та інвестиційної діяльності.

За результатами зустрічі керівник ОВА Олександр Коваль дав доручення керівництву району та громад щодо завершення процесу інвентаризації земель лісового фонду, обстеження самозалісених ділянок, а також щодо створення «зелених кімнат» та приведення у відповідність служб у справах дітей.

Крім того, учасники зустрічі домовились поглибити співпрацю, покращити та прискорити обмін інформацією, зокрема щодо використання бюджетних коштів, для оперативнішого реагування як на цю, так і на інші актуальні проблеми.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПАРЄ назвала Росію ...
Наступна новина: У Рівненській області двох ...

КОМЕНТАРІ