Російські кампанії з впливу на вибори в США зосередилися на критиці підтримки України – Microsoft

Російські кампанії з впливу на вибори в США зосередилися на критиці підтримки України – Microsoft

19.04.24 13:46 0 75
Компанія Microsoft заявила 17 квітня, що за останні два місяці відзначено активізацію російських онлайн-кампаній із впливу на майбутні президентські вибори в США.

За повідомленням, пов'язані з Росією акаунти розповсюджують контент, що викликає розбіжності, звернений до американської аудиторії. Зокрема, наростає критика американської підтримки, адресованої Україні, йдеться у звіті дослідників, які працюють у Microsoft.

На думку авторів звіту, активність Росії не така інтенсивна, як під час попередніх виборів у США 2016 і 2020 року, але найближчими місяцями вона може посилитися.

«Росія глибоко інвестувала в підрив підтримки України з боку США. Російські операції впливу набрали обертів за останні два місяці. Центр аналізу загроз Microsoft відстежив щонайменше 70 російських груп, які займаються дезінформацією, орієнтованою на Україну, використовуючи традиційні ЗМІ й соціальні мережі та поєднання прихованих і відкритих кампаній», – йдеться в повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кремлівські наративи в головах американців: як Росія гальмує надання допомоги Україні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как выбрать насосное ...
Наступна новина: Відкриття креативного ...

КОМЕНТАРІ