Комітет розвідки США закликає Конгрес до кінця тижня схвалити допомогу Україні

Комітет розвідки США закликає Конгрес до кінця тижня схвалити допомогу Україні

19.04.24 13:36 0 62
Комітет розвідки Палати представників США після секретного брифінгу щодо України закликає Конгрес ухвалити допомогу, до кінця цього тижня, повідомляє «Голос Америки».

Голова комітету конгресмен-республіканець Майк Тернер та високопоставлений член комітету, конгресмен-демократ Джим Гаймс наголосили на критичній необхідністі надання Україні військової допомоги.

«Сполучені Штати повинні протистояти загарбницькій війні Путіна зараз, оскільки ситуація в Україні критична», – йдеться у заяві конгресменів.

Напередодні заяву із закликом до кінця тижня ухвалити законопроєкт, зокрема, щодо допомоги Україні, оприлюднили члени Республіканської партії.

«Немає нічого, чого б наші супротивники хотіли більше, ніж нездатність Конгресу ухвалити критично важливу для національної безпеки допомогу. Спікер Джонсон розробив план, який посилить інтереси національної безпеки США в Європі, на Близькому Сході та в Індо-Тихоокеанському регіоні. У нас немає часу на зволікання, коли йдеться про нашу національну безпеку», – вказано у повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Джонсон обіцяє 20 квітня винести на голосування Конгресу США допомогу Україні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Верховний суд РФ очолила ...
Наступна новина: Как выбрать насосное ...

КОМЕНТАРІ