Розвідка Британії розповіла про російський підрозділ для ВІПів

Розвідка Британії розповіла про російський підрозділ для ВІПів

23.04.24 09:19 0 48
Розвідка Великої Британії розповіла про створений у Росії підрозділ, де служать представники російської еліти, зокрема наближені до Кремля, і про перший випадок вступу в цей підрозділ з метою захисту члена сім'ї від ув'язнення.

«Чоловік відомої російської інфлюенсерки Олени Бліновської приєднався до військової кампанії збройних сил РФ в Україні, щоб запобігти потраплянню Бліновської до в'язниці за звинуваченням у несплаті податків. 16 квітня 2024 року чоловіка Бліновської Олексія показали під час служби у спеціально створеному військовому підрозділі ЗС РФ під назвою «Барс-Каскад», поблизу України», – йдеться в повідомленні.

У розвідці зауважили, що цей підрозділ, ймовірно, створив заступник голови Держдуми Росії з питань оборони Дмитро Саблін. «Підрозділ переважно залучений до операцій із дронами, зазвичай далеко від лінії фронту. Він діє з жовтня 2022 року, і до його складу входять щонайменше 10 членів партії «Єдина Росія», а також сини кремлівських ВІПів. Повідомляється, що завербовані ВІПи отримують охорону», – йдеться в повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Путін намагається підкупити військових РФ, але можуть бути наслідки – розвідка Британії

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль підписав ...

КОМЕНТАРІ