Генштаб: Сили оборони відбили 16 атак РФ на Бахмутському напрямку і ще 18 – на Авдіївському

Генштаб: Сили оборони відбили 16 атак РФ на Бахмутському напрямку і ще 18 – на Авдіївському

25.04.24 08:21 0 49
На фронті протягом минулої доби відбулося 86 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил вранці 23 квітня.

За даними штабу, російська армія напередодні завдала шість ракетних і 77 авіаційних ударів, а також здійснила близько 100 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по українських позиціях і населених пунктах. Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів дев'яти областей.

На півночі оперативна обстановка протягом доби суттєво не змінювалася. Російські війська продовжують диверсійну діяльність у прикордонних районах.

На Куп'янському напрямку армія РФ не вела наступальних дій, на Лиманському – здійснила 19 атак у районах Серебрянського лісництва, Надії, Новоєгрівки, Тернів та Торського.

«На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 16 атак в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 18 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Керамік, Бердичі, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області», – йдеться в зведенні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ISW: Росія намагається посіяти паніку щодо наступу на Харків і може спробувати знищити місто

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Києві офіційно не ...

КОМЕНТАРІ