Столи для барів в Україні: ціна та особливості вибору

Столи для барів в Україні: ціна та особливості вибору

25.04.24 21:42 0 80

Столи для барів в Україні від компанії Арекс — гармонічне поєднання практичності, високої якості продукції та доступної вартості. Широкий вибір столів для комерційного використання та оперативна доставка

Столи для барів в Україні представлені в широкому асортименті. Модифікації відрізняються між собою за формою, місткістю, матеріалами виготовлення, габаритними розмірами, призначенням (для використання у приміщенні чи на відкритому повітрі). 

За якими якостями обирати столи для барів та кафе?

Столи — це функціональний предмет інтер’єру, який поєднує в собі естетичні та практичні якості.  При цьому грамотно підібрані столи для закладів громадського харчування дозволяють:

  • забезпечити для гостей комфортні умови перебування у закладі;
  • створити інтер’єр в рамках певного стильового оформлення;
  • знизити фінансові та часові витрати на меблювання нових бізнес-проєктів при поновленні наявного кафе, барів чи ресторанів. 

Широкий вибір таких виробів дозволяє підібрати оптимальний варіант за вартістю, стилем та дизайном оформлення. При цьому ціна на столи для кафе, бару чи ресторану залежить від декількох факторів: матеріалу виготовлення, конфігурації, габаритних розмірів, країни-виробника, складності дизайну. 

Столи для кафе, барів та ресторанів можуть бути виготовлені з натурального дерева, пластика, ДСП, метала.

Останнім часом популярність набирають стільниці Верзаліт. Це матеріал, який виготовляється зі стружки дорогих порід дерева. Спеціальна плівка захищає матеріал від деформації в разі попадання на нього вологи. Серед позитивних якостей таких стільниць слід виділити: доступну вартість, естетичний вигляд, широкий вибір за кольором, дизайном та конфігурацією. До того ж такі стільниці можна розташовувати як в приміщенні, так і на відкритому повітрі чи терасах. 

Вибір столів для кафе та барів за габаритними розмірами та конфігурацією 

Такі предмети меблів можуть бути виконані в різних конфігураціях:

  • круглі;
  • овальні;
  • прямокутні та квадратні. 

Вибір залежить від виду закладу громадського харчування та кількості вільного простору для комфортного розміщення гостей. Для економії коштів та вільного місця можна придбати подвійний стіл для кафе, який займає небагато вільного простору та дозволяє розмістити більшу кількість клієнтів. 

Вибір за функціональними можливостями 

Щодо функціональності — тут теж є декілька варіантів: стаціонарні модифікації, складні та з регульованими по висоті ніжками. 

Стаціонарні, як правило, мають великі габаритні розміри та розташовуються в просторих барах і ресторанах. Складні варіації відрізняються компактними габаритами, їх зручно транспортувати, вони легко трансформуються. 

Якісні столи для кафе, барів, ресторанів в Україні можна вибрати на сайті від компанії Арекс за доступною вартістю та з оперативною доставкою.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Переваги Cosmolot,які ви ...
Наступна новина: Чому Slotoking ваш ...

КОМЕНТАРІ