Застосування тензодатчиків у промисловості: від автоматичних ваг до вагодозуючих систем

Застосування тензодатчиків у промисловості: від автоматичних ваг до вагодозуючих систем

25.04.24 21:47 0 82

Сучасне вагове обладнання активно використовується у всіх сферах нашого життя. Пристрої, що включають електронний тензометричний датчик ваги, можна зустріти в супермаркеті, на складі логістичної компанії, в медичному закладі та, звичайно ж, на промисловому підприємстві. Там тензометричний датчик є частиною обладнання, яке, залежно від призначення може:

  • контролювати сполучену техніку;
  • вести облік приходу та витрати сировини;
  • дозувати інгредієнти;
  • підключатися до комп'ютерних систем та окремих терміналів.

Загалом, сфера застосування тензометричного датчика ваги в промисловості дуже велика. А купити тензодавач в Україні можна через каталог Keli.

Де в промисловості використовується електронний тензометричний датчик ваги

Насправді досить важко знайти промислове підприємство, на якому не було б ваговимірювального обладнання. Звичайно, конструктивно ці вагові системи відрізняються, як і за цільовим призначенням. Однак, в основі всіх сучасних пристроїв визначення маси неминуче присутній електронний тензометричний датчик ваги.

Наприклад, у харчовій промисловості активно використовуються вагодозуючі системи. Звичайно, в їх основі лежать тензометричні датчики ваги різних видів.

Автоматичні ваги використовуються в процесі зважування та розфасовки різних сипких матеріалів. Це можуть бути будівельні суміші, деревні пелети, а також багато іншого.

При цьому на тому самому підприємстві може використовуватися багато різних вагових систем. На автоматичній фасувальній лінії ви знайдете вагодозуючі системи, на складі будуть автоматичні ваги, здатні вести облік приходу і витрат, а в автопарку можна зустріти автомобільні платформи, розраховані на зважування вантажівок при відбутті з підприємства.

Купити тензометричні датчики ваги Keli в Україні

Якісний тензометричний датчик – одна з ключових частин ваг. Тому важливо купити електронний тензометричний датчик ваги від перевіреного виробника. В Україні це можна зробити через компанію Keli. Цей бренд не тільки пропонує великий вибір тензометричних датчиків, але і може виготовити вагову систему будь-якої складності під ключ. Ознайомитись із вже виконаними проєктами можна на сайті Keli.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Чому Slotoking ваш ...
Наступна новина: Кондиціонер – невід'ємна ...

КОМЕНТАРІ