Працівники управління муніципальної інспекції здійснюють контроль за дотриманням Правил благоустрою у Тернопільській громаді

Працівники управління муніципальної інспекції здійснюють контроль за дотриманням Правил благоустрою у Тернопільській громаді

15.05.24 12:34 0 67
Із настанням весняно-літнього періоду посилюється ріст трав’яного покриву, виникає необхідність догляду, зокрема вчасного косіння, вкритих трав’янистою рослинністю територій.

Відповідно до п.2 розд. III та п.10 розд.VI Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади підприємства, установи, організації та інші юридичні особи, фізичні особи – підприємці на власних та закріплених територіях, а також громадяни, повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень регулярне знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше ніж 10 см.

Тому, управління муніципальної інспекції звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власників, балансоутримувачів та користувачів територій дотримуватись вимог Правил благоустрою території населених пунктів Тернопільської міської територіальної громади та забезпечувати утримання прилеглих та закріплених територій у належному санітарному стані у тому числі регулярне знищення бур’яну та вчасне косіння трави.

Попереджаємо, що у разі виявлення фактів порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 152 КУпАП, якою передбачено накладення штрафу на громадян від 340 грн до 1360 грн і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн – 1700 грн.

Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили вказані порушення на території міста, просимо надсилати фото чи відео з адресою на Viber (Вaйбер) 067 447 32 78 управління муніципальної інспекції.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 17 травня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ