Сергій Надал нагородив освітян Тернополя за впровадження освітніх інновацій та імплементацію реформи НУШ у форматі освітнього трансфер-містечка

Сергій Надал нагородив освітян Тернополя за впровадження освітніх інновацій та імплементацію реформи НУШ у форматі освітнього трансфер-містечка

17.05.24 10:10 0 125
Цими днями у Тернополі стартували ПрофМайстерки з досвіду закладів освіти громади, які триватимуть до 17 травня та загалом об’єднають 109 подій для реалізації профільного навчання та формування академічних ліцеїв у Тернопільській громаді. В рамках профільного маршруту заплановано обговорити актуальні питання щодо формування академічних ліцеїв у координатах Нової української школи та гнучкості закладів дошкільної освіти до умов НУШ.

З вітальним словом до присутніх звернувся і міський голова Сергій Надал та нагородив грамотами й подяками науковців Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та працівників Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу за імплементацію реформи НУШ.

«Щиро вітаю вас з успішним проведенням вишколів та навчань у трансфер-містечку інноваційних можливостей. За шість років ви провели чималий перелік навчань. Це, зокрема, 11 трансфер-містечок інноваційних можливостей та понад 280 різноманітних заходів, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Професія педагога потребує постійного самовдосконалення. Важливо, що ви й ваші колективи мали можливість прийти і отримати необхідні додаткові знання. Дякую вам за вашу працю, небайдужість, готовність йти в ногу з сучасними проєктами та новими технологіями й максимально використовувати нові методики».

В рамках заходу начальниця управління освіти і науки міської ради Ольга Похиляк розповіла про можливості «Комплексного освітнього трансфер-містечка інноваційних можливостей» для освітян громади.

Директорка Центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Галина Литвинюк підсумувала 11 освітніх трансфер-містечок, які сприяли розробці та упровадженню педагогічної технології для закладів післядипломні педагогічної освіти та Центрів професійного розвитку педагогічних працівників України.

Представлено кілька варіантів структури щодо формування академічних ліцеїв в умовах НУШ. На період до 2027 року розгорнуто мапу профільного маршруту, яка спрямована на реалізацію профільного навчання та формування академічних ліцеїв у Тернопільській громаді.

Більше фото з нагородження у розділі «Галарея» .

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі 15 травня у ...
Наступна новина: Влада Херсона повідомляє ...

КОМЕНТАРІ