Білі кросівки у 2024 році: hot or not? Відповідає Sandalini

Білі кросівки у 2024 році: hot or not? Відповідає Sandalini

18.05.24 22:23 0 142

Білі кросівки вже кілька сезонів залишаються невід'ємною частиною модного гардеробу. Це не дивно: вони універсальні, стильні та підходять для різноманітних образів. Але велика кількість їх як на вулицях, так і у модних блогах вже починає насторожувати: чи не стане це антитрендом у найближчий час? Експерти інтернет-магазину взуття Sandalini вирішили розібратися, hot or not білі жіночі кросівки у 2024 році та чи варто купляти їх, щоб носити і далі.

белые женские кроссовки

Чому білі кросівки залишаються в тренді

Одразу спойлер: поки що йти з трендів білі кросівки не збираються – як і біле взуття в цілому. Причини цього легко зрозуміти:

  • Універсальність - білі кросівки легко поєднуються з будь-яким одягом – від спортивного до ділового. Вони можуть бути частиною як повсякденного, так і більш формального образу.
  • Свіжий подих у вашому образі - білий колір асоціюється з чистотою та свіжістю, що робить взуття яскравим акцентом у будь-якому вбранні.
  • Класичність - білі кросівки вже майже класика, яка завжди буде актуальною. Але у цьому сезоні дизайнери пропонують нові інтерпретації класичних моделей, поєднуючи їх із сучасними елементами.

женские кроссовки белые

Що ж нового у білих кросівках? Масивні моделі все ще залишаються, але потихеньку відходять з першого плану. Натомість з’являються тенденції, що також не можуть не радувати:

  • Мінімалістичний дизайн - простота і лаконічність є однією із помітних тенденцій. Чисті лінії, мінімальна кількість деталей і відсутність зайвих прикрас – це те, що робить білі кросівки стильними та елегантними. Їх можна легко носити на роботу чи офіційні заходи.
  • Ретро-вайб – ще одна «довга» тенденція, яка, втім, активно присутня у нових колекціях. Моделі, що нагадують про 90-ті, відмінно вписуються і у сучасний гардероб.
  • Кольорові вставки – вони цікаво доповнюють біле тло, роблячи кросівки яскравішими та більш незвичайними. З білим можна поєднати різні відтінки – і насичені, і темні, і пастельні.
  • Прикраси та аксесуари – нова тенденція, яка ще не встигла набриднути. Білі кросівки доповнюють найрізноманітнішим декором – патчами, бантами та навіть перлами. Ви можете змінювати свою пару, кастомізуючи її відповідно до вашого настрою та одягу.

Женские белые кроссовки Лонза

Як носити білі кросівки у 2024 році та бути в тренді

Незважаючи на те, яку саме модель білих кросівок ви обрали, є безпрограшні комбінації, які підходять для більшості ситуацій:

  • Джинси і футболка - класичне поєднання, яке ніколи не вийде з моди.
  • Сукні та спідниці - білі кросівки чудово поєднуються з літніми сукнями та спідницями, створюючи легкий та невимушений образ. Міді, міні або максі – будь-яка довжина допустима.
  • Костюми - у 2024 році білі кросівки можна сміливо поєднувати з костюмами, як брючними, так і зі спідницями. Це відмінний варіант для роботи.
  • Шовкова блузка та штани-палаццо - білі кросівки у поєднанні з широкими брюками і шовковою блузкою створять стильний образ для роботи або ділової зустрічі.
  • Тренувальні костюми - ідеальний вибір для спортивних здобутків. Білі кросівки доповнять будь-який спортивний костюм і зроблять ваш образ актуальним і динамічним.
  • Легінси і топи - для активного відпочинку або прогулянок поєднуйте білі кросівки з легінсами і спортивним топом. Якщо прохолодно або ви не хочете такого сильного облягання, можна доповнити ваш вибір широкою сорочкою.

Женские белые кроссовки

Отже, Sandalini стверджує: у 2024 році білі кросівки залишаються «hot» завдяки своїй універсальності, комфорту та стильному вигляду. Різноманітні моделі білих кросівок і не лише їх ви знайдете у новій весняно-літній колекції магазину Sandalini. Завітайте на сайт і оберіть свою улюблену пару!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: У центральній частині ...

КОМЕНТАРІ