Як відновити нігті після нарощування?

Як відновити нігті після нарощування?

25.05.24 23:06 0 169

Важко переоцінити привабливість якісно нарощених нігтів. Вони можуть бути будь-якої довжини та форми, а декоративне покриття чудово тримається від двох до 4 тижнів. Однак часом усі ці вишукування набридають або зникає можливість вчасно відвідувати корекції. У такій ситуації краще піти до свого майстра за послугою зняття штучного шару. Не варто розв'язувати проблему власноруч. Без фрезера це буде довго, болісно та шкідливо. Результат буде далеким від естетичної привабливості.

Отже, ви вийшли з кабінету, акрилу та гель-лаку більше немає. Є лише власні нігті і вони виглядають дещо тонкими та ламкими.

Ми розповімо, що робити, якщо нарощування не є частиною вашого манікюра. А купити все для манікюру в Україні гуртом завжди можна через інтернет-магазин Million Nails - https://million-nails.com.ua/ua/.

Що корисно для манікюра після нарощування

Витонченість нігтьової пластини після зняття гелю або акрилу не є чимось поганим. Це природний результат, позбутися якого можна не відразу. Залежно від того, як швидко ростуть ваші нігті, цей процес може тривати від двох до п’яти місяців. Весь цей час витончена пластина зростатиме і зрізатиметься, поки ніготь повністю не оновиться і не прийде в природний стан.

Виходячи з цього, так зване відновлення нігтів після нарощення є природним процесом і все що ми можемо зробити – це трохи допомогти.

Під час манікюра варто використовувати ванни з морською сіллю, живильні креми і гелі, а також масла для кутикули. Також потрібно намагатися берегти ламкі нігті від механічних пошкоджень. Це нарощені нігтики – майже знаряддя самозахисту, а нігтьова пластина, яка відновлюється в період після зняття штучного шару може бути більш гнучкою за картон. Тож використовуйте все для манікюру обережно.

Купити все для манікюру в Україні через інтернет-магазин Million Nails

Буде добре, якщо у вас під рукою завжди будуть манікюрні ножиці та пилка. Також можна використовувати різні відновлюючі покриття, які не потребують фіксації в УФ-лампі. Все для манікюру можна купити оптом через інтернет-магазин Million Nails. У каталозі ви зможете підібрати не тільки товари для нарощування, а й звичайні чи лікувальні покриття. Компанія гарантує високу якість продукції для манікюра, відмінний сервіс та оперативну обробку всіх замовлень як гуртом, так і в роздріб.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: BMW XM: нове слово в ...

КОМЕНТАРІ