У Тернополі з нагоди професійного свята привітали працівників екстреної медичної допомоги

У Тернополі з нагоди професійного свята привітали працівників екстреної медичної допомоги

29.05.24 09:55 0 153
Традиційно 27 травня у світі відзначають День екстреної медичної допомоги. У цей важкий для України час, працівники екстреної медичної допомоги продовжують рятувати найцінніше – життя людей, часто працюючи у стресових умовах і понаднормово.

З нагоди свята у Тернополі відбулося урочисте привітання та нагородження працівників екстреної медичної допомоги. У заході взяв участь й міський голова Сергій Надал, подякувавши медикам за щоденну нелегку і героїчну працю під час повномасштабної війни.

«З перших днів війни медики екстреної медичної допомоги одними з перших прийняли удар, рятуючи українців від куль, уламків снарядів та вибухів. І, на жаль, цей бій триває досі, – зазначає Сергій Надал. – Від усієї громади хочу подякувати нашим медикам екстреної допомоги та вручити подяки, а також передати газові балони та сертифікат на отримання чотирьох електрокардіографів. Дякую усім за вашу старанну працю. І низький уклін медикам екстреної допомоги, які пішли на захист України та виборюють нашу перемогу».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі до Дому ...

КОМЕНТАРІ