Коли необхідно встановлювати вогнестійкі перегородки

Коли необхідно встановлювати вогнестійкі перегородки

29.05.24 08:28 0 257

Необхідність у монтажі алюмінієвих протипожежних перегородок чи перешкод для вогню з інших матеріалів визначається фахівцями після аналізу особливостей будівлі. Наприклад, у місцях великого скупчення людей пожежостійкі перегородки обов'язково повинні бути, а часом не обійтися без вогнетривких вітражів. Клас вогнестійкості визначається з площі об'єкта, наявності чинників ризику, і кількості людей, які одночасно перебувають усередині. 

Ми розповімо, чому такі популярні саме алюмінієві вогнетривкі перегородки та вогнестійкі вітражі. А купити цю продукцію за розумною ціною в Україні можна завжди через сайт Cortez: https://cortez.ua/ua/g72131499-alyuminievye-protivopozharnye-konstruktsii.

Переваги алюмінієвих протипожежних перегородок та вогнестійких вітражів

Існує багато різновидів пожежостійких перегородок. Однак алюмінієві протипожежні конструкції стоять окремо. Вони мають безліч переваг. Наприклад, навіть усередині будівлі вони виглядають не як перешкода для вогню, а як естетично привабливі вітражі, вогнетривкі до того ж.

Крім цього, варто зазначити:

  • наявність найпопулярніших класів вогнестійкості в лінійці вітражів та перегородок зі скла та алюмінію;
  • можливість виготовлення прозорих, кольорових, матових конструкцій;
  • простоту монтажу перегородок та вітражів з пожежостійкими якостями;
  • низьку вартість товару;
  • можливість демонтажу та транспортування, якщо необхідно.

Крім того, монтаж вогнестійких вітражів та перегородок займає мінімум часу, не потребує багато місця та не залишає після жодного будівельного сміття.

Не дивно, що вогнестійкі перегородки такого типу дуже популярні.

Купити пожежостійкі перегородки та вогнетривкі вітражі за ціною виробника в Україні

Щоб купити алюмінієві протипожежні перегородки та вогнестійкі вітражі такого самого типу, достатньо зв'язатися з компанією Cortez. Це провідний виробник вогнетривких конструкцій в Україні, так що є сертифікати, які підтверджують успішне проходження вогневих випробувань, а ціна залишається максимально вигідною.

Зверніть увагу, що можна замовити виготовлення пожежостійких перегородок та вітражів будь-яких розмірів. Колір покриття алюмінієвого профілю також може бути обраний кожним окремим клієнтом, що дозволяє гармонійно вписати конструкцію в навколишній інтер'єр приміщення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 5)
Наступна новина: В Тернополі останній ...

КОМЕНТАРІ