Спідня білизна на літо: що закупити,щоб не прогоріти

Спідня білизна на літо: що закупити,щоб не прогоріти

29.05.24 08:30 0 251

При купівлі гуртом такого товару, як нижня білизна, важливо враховувати сезонність та актуальність моделей. Розглянемо докладніше, на що варто звернути увагу цього сезону, а для тих, хто ще не знає, де за доступними цінами оптом купити жіночу білизну, рекомендуємо заглянути в інтернет-магазин Dolce Noche: https://dolche-noche.com/ua/.

Універсальний фасон спідньої білизни

Перше, на що варто звертати увагу — фасон білизни. Влітку в спідній білизні особливо актуальна непомітність і відсутність грубих швів. Даним вимогам відповідають труси бразіліано, які мають високу бічну посадку та відкриті сідниці. За рахунок цього білизну непомітно під тонкими тканинами та облягаючими силуетами спідниць та шорт.

На літній сезон вигідний опт трусиків стрінгів. Вибирайте моделі з низькою посадкою і мінімальною кількістю об'ємних мережив. Стримані дизайни більш універсальні та затребувані. У палітрі кольорів перевагу варто віддати тілесним відтінкам.

Вибираємо бюстгальтери та топи на гурт

Ніша літньої жіночої білизни не обмежується лише трусиками, досить специфічними стають вимоги до топів та бюстгальтерів. З настанням літа в гардеробі з'являється все більше відкритих суконь і майок з верхньою асиметричною частиною, тому перевагу віддається нижній білизні зі знімними бретелями. Також популярні моделі, в яких передбачена на спині знімна силіконова частина з гачками.

Відмінний літній варіант — бюстгальтер T-shirt, який не має швів і є тонкою поролоновою основою з чашечками, обтягнутою бавовняною тканиною. Це дозволяє нижній білизні бути комфортною та непомітною під одягом.

Окремою категорією білизни варто розглянути спортивні топи. Незважаючи на свою назву, вони вийшли за межі спортзалів та стали частиною літніх образів. Моделі білизни в рубчик чудово виглядають під бавовняними сорочками. У цьому випадку акцент робиться на контрастність, тому при закупівлі білизни в «Дольче Ночі» ви можете не обмежуватись пастельною телесною гамою. Шовкові топи з мереживом витонченіші. Така жіноча білизна чудово виглядає у поєднанні з легкими костюмами.

У літню пору особливо актуальна безшовна спідня білизна. Це можуть бути моделі, які з'єднуються методом спаювання шва або відшиваються по колу аналогічно панчішним виробам. При виборі такої нижньої білизни на реалізацію вибирайте нейтральні відтінки бежевого

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 8)
Попередня новина: В Тернополі останній ...
Наступна новина: Датчик витоку газу: який ...

КОМЕНТАРІ