Тернопіль: сергій Надал привітав випускників «Університету третього віку» із завершенням навчання

Тернопіль: сергій Надал привітав випускників «Університету третього віку» із завершенням навчання

31.05.24 12:09 0 61
У Тернополі відсвяткували п’ятий ювілейний випуск навчального проєкту «Університет третього віку», в рамках якого тернополяни «золотого віку» здобували нові знання і вміння з комп’ютерної грамотності, іноземних мов, практичної психології тощо.

Упродовж навчального року студенти відвідували інформативні лекції, демонстрували свої вміння під час практичних занять, а потім – підтвердили свій високий рівень знань.

Привітали випускників та вручили сертифікати про завершення навчання міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з директором Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Іриною Семанишин.

«Сердечно вітаю усіх випускників «Університету третього віку». першочергово дякуємо Збройним силам України, які захищають нашу незалежність і дають нам можливість проводити такі заходи, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Незважаючи на свій поважний вік, ви постійно знаходите час, щоб допомагати нашим ЗСУ, плести сітки, підтримувати внутрішньо переміщених осіб, готувати і передавати їжу на фронт. Зважаючи на значний освітній та професійний досвід, ви прийняли рішення вчитись далі та здобувати нові знання. Ви отримали нові вміння, знання, які можете відтепер використовувати у повсякденному житті. Приємно, що кількість людей, які бажають навчатись, щоразу зростає. Дякуємо організаторам та ініціаторам цього проєкту та всім, хто долучився до проведення навчань. Нехай всі ваші рідні та близькі будуть здорові, Божих ласк і якнайшвидшої перемоги».

Загалом уподовж п’яти років навчання в «Університету третього віку» успішно пройшли та завершили понад 500 тернополян «золотого віку».

Нагадаємо, працює «Університет третього віку» у Тернополі з 2019 року. Організовує навчання Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення спільно з вчителями, викладачами освітніх закладів міста та студентами.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУР заявляє про знищення ...
Наступна новина: У Тернополі тривають ...

КОМЕНТАРІ